CDA kamerlid in Leiden

Morgenavond brengt Nicolien van Vroonhoven-Kok een bezoek aan de afdeling Leiden van het CDA. Ze is om 20.00 uur te gast in het maandelijkse CDA Café dat wordt gehouden in de bovenzaal van Einstein aan de Nieuwe Rijn. Op de dag na Prinsjesdag zal van Vroonhoven spreken over de miljoenennota en de komende verkiezingen. Nicolien van Vroonhoven-Kok is 35 jaar en sinds 2002 lid van de Tweede Kamer-fractie van het CDA, ze houdt zich bezich met de portefeuilles Financiën, OCW, justitie en Economische Zaken. Ook voorzitter van de CDA-gemeenteraadsfractie, Jan Jaap de Haan zal tijdens het maandelijkse CDA Café aanwezig zijn.

Tijdens de avond is er volop gelegenheid om vragen te stellen, de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de website www.cdaleiden.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×