Open huis Sociaal Pension De Binnenvest

Het sociaal Pension De Binnenvest aan de Haagweg 156 is de afgelopen maanden flink opgeknapt, reden voor een Open Huis. Deze wordt gehouden op donderdag 28 september tussen 15.00 een 18.00 uur. Dankzij een bijdrage van fonds 1818 kon het Sociaal Pension aangepast worden aan de eisen van deze tijd. Medewerkers staan tijdens het Open Huis klaar om rondleidingen te geven en te vertellen hoe het is om te werken en te wonen in het Sociaal Pension. Ook zal er deze dag getoast worden op het 10-jarig bestaan van het pension en zal de eerste vriend van Stichting Vrienden van de Binnenvest, oud-burgemeester Goekoop, aan de bezoekers worden voorgesteld.

De opvang bij de Binnenvest wordt betaald uit overheidsgelden, zoals gemeentesubsidie en de AWBZ. Ook de cliënten betalen een eigen bijdrage. Maar soms is extra geld of ondersteuning nodig om speciale projecten mogelijk te maken. Daarvoor is de stichting ‘Vrienden van de Binnenvest’ opgericht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×