College bezoekt Stevenshof

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Stevenshof. Men heeft kennis gemaakt met de wijk, de diverse instellingen en organisaties, wijkbewoners en sleutelpersonen uit de wijk. Het bezoek begon met een fietstocht langs belangrijke plekken zoals bijvoorbeeld station de Vink, speeltuin Stevenshof, de voetbalkooi en het Stevenspark. Gemeentelijke wijkmedewerkers begeleidden de fietstocht. Het college werd tijdens de fietstocht door wijkagenten en vertegenwoordigers van woningcorporaties geinformeerd over hun werk in de Stevenshof. Verder bracht het college een bezoek aan de Stevenshofschool en basisschool De Zwaluw, de schooltuinen, winkelcentrum de Stevensbloem, Tennis vereniging Stevenshof en het Alexandrine Tinneplein.

Het college sprak tussen de bezoeken door in het buurthuis met buurtbewoners en met organisaties zoals het LWO over opbouwwerk en jongerenwerk, met de Vereniging Wijkraad Stevenshof en de districtsraad en met het gezondheidscentrum Stevenshof. Ook het project ‘Veilig opgroeien’ kwam aan bod. Een preventieve, integrale en wijkgerichte aanpak met als doel om de jeugd een veilig en positief opvoedingsklimaat te bieden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×