Doorgereden na aanrijding

Een 43-jarige automobilist uit Voorschoten is gisteravond op de kruising van de Damlaan en de Lelylaan vanachter aangereden door een nog onbekende man toen hij stond te wachten voor de verkeerslichten. Beide auto’s rijden vervolgens verder om verderop te stoppen om het papierwerk in orde te maken. Inmiddels heeft de Voorschotenaar de politie gebeld, de andere automobilist was het daar niet mee eens, stapte in en reed, samen met zijn mede passagiers, twee dames, weg. De Voorschotenaar moet opzij springen maar wordt tegen zijn been geraakt. De auto rijdt weg in de richting van de Churchillaan. De politie is een onderzoek gestart om de identiteit van de bestuurder en zijn twee passagier te achterhalen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×