3 oktober radio van start op 107.5 MHz

Leiden krijgt vier dagen een aparte radiozender voor de 3 oktoberviering. Op 1 oktober gaan de uitzendingen van start op 107.5 MHz. Ook is 3 oktober radio via internet te beluisteren. De organisatie is tot het initiatief gekomen omdat er volgens hem door de reguliere radiozenders te weinig aandacht wordt besteedt aan de 3 oktober feesten.

Een team van 10 vrijwilligers en sponsoring door diverse Leidse bedrijven maakt de uitzendingen mogelijk. In de uitzendingen zullen de 3 oktober feesten en de stad Leiden zeer centraal staan. Zo zal er onder andere live verslaggeving zijn van de diverse activiteiten in de stad, maar er zal ook live muziek te horen zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×