Flamenco-echtpaar geeft twee exclusieve voorstellingen

Eén van de grootste flamenco gitaarvirtuozen, Gerardo Núñez, komt met zijn kwintet én flamencodanseres Carmen Cortès, naar Nederland. Op maandag 16 oktober is Top Flamenco te zien in de Leidse Schouwburg. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Gerardo Núñez heeft het experiment nooit geschuwd. In 1988 baarde hij opzien met Flamencos in New York. In 1990 speelde hij met Van Morrison, Najma Akthar en Nina Simone op het One World Festival in Keulen. Zijn samenwerking met trompettist Miles Davis wordt legendarisch genoemd en vorig jaar nog was hij één van de hoogtepunten op North Sea Jazz.

Danseres en echtgenote Carmen Cortès behoort tot de flamencotop van dit moment. Zij heeft een indrukwekkend aantal theaterproducties op haar naam staan, ontvangt louter lovende kritieken en heeft een kenmerkende stijl van dansen: sierlijk, elegant en krachtig.

Reserveren voor deze voorstelling is mogelijk via de kassa van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer: 071 – 516 38 88. Online kaartverkoop met creditcard en bankpas via www.leidseschouwburg.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×