Opening Balans Laboratorium Leiden

Balans Laboratorium, een intermediair voor laboratorium- en aanverwant personeel en onderdeel van de Balans Groep, opent medio oktober een nieuwe vestiging aan de Schipholweg 82 in Leiden. Door toenemende vraag vanuit de Randstadregio en de goede centrale ligging ten opzichte van Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht heeft het bedrijf Leiden als vestigingsplaats gekozen.

Ook de aanwezigheid van het Biosciencepark maakt Leiden tot een zeer aantrekkelijke stad voor Balans als labgerelateerde dienstverlener. Net als de vestiging in Arnhem, zal ook deze vestiging worden bemand door een enthousiast team van hoogopgeleide medewerkers.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×