Soroptimisten sponsoren 3 Octoberviering gehandicapten

De Soroptimist International Club Leiden heeft in verband met haar 75-jarig bestaan een sponsoractie georganiseerd om een Leids doel een financiële injectie in 2006 èn 2007 te kunnen geven. De club heeft gekozen voor het gehandicaptenfeest èn het seniorenfeest. Beide feesten worden ieder jaar ter gelegenheid van de 3 Octoberviering door de 3 October Vereeniging georganiseerd. In verband met teruglopende baten kon de Vereeniging niet meer de artiesten contracteren die de gasten graag zouden zien.

De Soroptimistclub- een club van vakvrouwen- in de Leidse regio heeft € 15.000,00 bijeengebracht en daarmee onder meer het optreden van Marianne Weber op 30 september 2006 voor de gehandicapten ’s morgens en de senioren ’s middags in Groenoord Plaza gesponsord. Buiten dat blijven er ook voor het volgend jaar voldoende middelen beschikbaar om wederom artiesten van niveau aan te trekken.

Het aanbieden van de cheque van € 15.000,00 aan de 3 October Vereeniging gebeurt op 1 oktober omstreeks 11.30 uur. Burgemeester Lenferink zal de cheque namens de Soroptimistclub overhandigen, vanwege zijn enthousiaste bijdrage aan één van de sponsoractiviteiten, het Italiaanse Feest in de Burcht op 13 mei j.l. De Burgemeester heeft toen een duet gezongen met de Leidse Operazanger Piet Maas. Naast de geldelijke bijdrage zullen de leden van de Soroptimistclub Leiden ook op 30 september actief bijdragen door de nodige hand- en spandiensten te verrichten.

De Soroptimistclub Leiden hoopt met het feest van 30 september het lustrumjaar aan te kondigen in de Leidse regio en daarmee de Leidse bevolking meer vertrouwd te maken met een 75-jarige bloeiende vereniging van Vakvrouwen, die in de voorgaande jaren van haar bestaan weliswaar veel goede doelen heeft gesponsord, maar daarbij meestentijds buiten de publieke schijnwerpers bleef.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×