Nationaal MS Fonds zoekt een collecte-coördinator

Het Nationaal MS Fonds zoekt een collecte-coördinator in Leiden voor de Nationale MS Collecteweek in november. Deze spil van de plaatselijke collecteorganisatie moet het aanspreekpunt vormen voor de collectanten, is verantwoordelijk voor het verspreiden van de collectebussen en maakt een wijk of straatindeling.

Het Nationaal MS Fonds zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met MS te verbeteren. Dit doet zij door voorlichting te verstrekken, activiteiten en vakanties te organiseren en onderzoek te verrichten. Het Nationaal MS Fonds collecteert van 20 t/m 25 november. Nieuwe collectanten zijn uiteraard ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Pamela Zaat, landelijke coördinatrice van het Nationaal MS Fonds, tel. (010) 591 98 39 of via www.nationaalmsfonds.nl/.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×