Voor de tentoonstelling "In de voetsporen van Rembrandt" heeft topfotograaf Jurjen Drenth, bekend van zijn fotoreportages in het ANWB-blad Kampioen, vanuit zijn fascinatie voor de Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw een jaar lang met zijn camera de sporen van Rembrandt gevolgd, zowel in Leiden als in en rond Amsterdam. Achter iedere foto zit een boeiend verhaal dat te beluisteren is via de speciaal voor de tentoonstelling gemaakte audiotour. De expositie is tot 31 oktober te zien in de Rembrandt Ontvangsthal in het Scheltemacomplex aan de Marktsteeg 1 (t.o. de Leidse Schouwburg).

Expositie Jurjen Drenth in Scheltamacomlex

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×