Meeste Leidenaars tegen RijnGouweLijn

Als er nu een referendum gehouden zou worden over de RijnGouweLijn, zou de sneltram er niet komen. Althans, als het aan de ruim 500 Sleutelstad-bezoekers ligt die de afgelopen weken de peiling over dit onderwerp invulden. Ruim 52% ziet de RGL door het centrum niet zitten, terwijl een goeie 42% daar wel voorstander van is. Slechts 5% heeft geen mening.

Uit een andere peiling, uitgevoerd door onderzoeksbureau Ithaka in opdracht van de Kamer van Koophandel en Centrummanagement Leiden, blijkt dat 42% vóór en 28% tegen de komst van de lightrail is. Die peiling is echter uitgevoerd toen nog niet bekend was dat alleen het tracé door de binnenstad nog een alternatief is.

Advertentie

Leiden RijnGouwelijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×