Marecollege organiseert circus in Cronesteyn

Menselijke torens, metershoog vliegende diabolo’s, een éénwieleroptocht en nog veel meer circusacts. En dat alles in één gigantische voorstelling waarbij 350 leerlingen tegelijkertijd hun act opvoeren. Wie dit enorme spektakel wil meemaken, moet op maandag 2 oktober naar Park Cronesteyn op het veld achter het Reigersbos zijn. Alle leerlingen van het Marecollege zullen daar onder professionele begeleiding de hele dag verschillende acts voorbereiden.

Om 15.00 uur tonen alle 350 leerlingen tegelijk hun acts aan het publiek. Het circus vindt plaats in het kader van het Michaëlsfeest. Dit feest wordt elk jaar gevierd aan het einde van de zomer. Moed en samenwerking staan centraal. Het Marecollege is een schoolgemeenschap voor VMBO-T, HAVO en VWO in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×