Videoworkshops in Volkshuis

De Stichting ConnAct organiseert dit jaar het tweede seizoen van SneaksperView. Dit zijn laagdrempelige videoworkshops voor jongeren gekoppeld aan een online video magazine. De cursus wordt gegeven vanuit het Volkshuis. De eerstvolgende cursus start op woensdag 11 oktober. Jongeren kunnen zich hiervoor inschrijven via de site www.sneaksperview.nl.

Leren filmen en editen?

Schrijf je dan in voor Sneaks per View!
Bij Sneaks leer je snel de basis van het filmen en editen. In de cursus maak je per tweetal korte items in en over het leven in Leiden. De items worden per genre ingedeeld (muziek,uitgaan etc) en komen te staan op het nieuwe online video magazine www.Sneaksperview.nl

Duur: 2 maanden
Kosten:15 euro
Lokatie: Leidse Volkshuis
Leeftijd: 15-25

Begindata:
Wo 11 oktober
Wo 20 december
Wo 28 februari (2007)
Wo 9 mei (20070

Meer info en inschrijven op www.sneaksperview.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×