82-jarige Leidse vrouw beroofd

De politie heeft vanmiddag rond het middaguur een 23-jarige Utrechtenaar aangehouden omdat hij een 82-jarige vrouw uit Leiden had beroofd van haar geld dat ze had opgehaald bij het GWK. Een politiebiker die over de Stationsweg fietste werd geroepen door een groepje personen waarvan er twee de Utrechtenaar in bedwang hielden. Deze had het geld uit de hand van de vrouw getrokken en was weggerend, achtervolgd door haar zoon die de hulp van omstanders had ingeroepen. De Utrechtenaar was in het bezit van een mes en had het geld van de bejaarde vrouw nog in zijn handen.

De agent heeft de aanhouding overgenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×