Kaartverkoop Grenzeloos Muziekfestival gestart

De voorverkoop van entreekaarten voor het Grenzeloos Muziekfestival 2006 dat in Leiden gehouden wordt van 23 t/m 25 november is gestart. Het festival brengt met in totaal tien concerten een internationaal programma met klassiek, jazz, folk, wereld- en hedendaagse muziek. Grenzeloos is bovendien uitgebreid met alternatieve popmuziek en theater voor middelbare scholen. De muziekanten komen van over de hele wereld, uit o.a. New York, Cuba, de Philippijnen, Turkije, Curaç, België, Nederland en uit Leiden (DJ-set Kraak & Smaak).

Kaarten zijn te koop bij het VVV, Velvet, Plaatboef en Plato. Ze kunnen ook besteld worden via www.haagsuitburo.nl of telefonisch via 0900-8282999.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×