Treinverkeer ontregeld door man op spoor

Het treinverkeer tussen Haarlem en Leiden is dinsdagmiddag enige tijd verstoord, doordat ter hoogte van Lisse een verdacht persoon over het spoor liep. Dat meldt spoorbeheerder ProRail. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om iemand die mogelijk voor de trein wilde springen. De spoorloper is rond 18.00 uur opgepakt.

Het treinverkeer op het traject heeft vanaf 17.00 uur op last van de politie enige tijd plat gelegen. Rond half zeven werd het over één spoor en met beperkte snelheid hervat. Reizigers liepen vertraging op van ruim een uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×