Leiden onderzoekt University College in Den Haag

De Universiteit Leiden wil een ‘University College’ oprichten in Den Haag. Dat is een driejarige Bacheloropleiding die daarna aansluit op masteropleidingen. Dat meldt RTV West. De opleiding sluit ook aan bij andere universiteiten in binnen- en buitenland. Deze engelstalige opleiding is vooral gericht op internationaal recht en bestuur & cultuur. In februari 2007 moet duidelijk worden of het ‘University College’ er komt, het haalbaarheidsonderzoek is dan klaar.

In dat onderzoek wordt gekeken of er voldoende financieringsmogelijkheden voor de opleiding zijn en of er genoeg goede en gemotiveerde studenten voor te vinden zijn in binnen- en buitenland. Ook wordt onderzocht welke locatie in Den Haag geschikt is voor de campus.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×