630 nieuwe leden voor 3 October Vereeniging

Tijdens de verschillende acties van de commissie ledenwerving onder leiding van Moniek van Sandick hebben zich dit jaar weer 630 nieuwe leden bij de eerbiedwaardige 3 October Vereeniging gevoegd. Daarvan neemt de actie in de Stevenshof er 242 voor zijn rekening. In de Stevenshof had de vereeniging al exact 800 leden en dus zijn er nu in deze wijk meer dan 1000 huishoudens/mensen lid van de 3OV, hetgeen erg hoog is. Moniek van Sandick: “Bij de inschrijving van het Haring en Wittebrood merkten we al dat de actie met Jong K&G goed gewerkt heeft, want er warend opvallend veel inschrijvingen uit deze wijk, vertelde een van de commissarissen mij. Een compliment is dat voor deze wijk en voor jong K&G wat mij betreft.”Verder zijn er vele nieuwe leden opgehaald tijdens de minikoraal, de pleintaptoe en op 3 oktober zelf.

Twee ledenwervers mogen met name genoemd worden en dat zijn Anneke van Kampen (zie een pracht foto van haar op sleutelstad.nl, verkleed als hoertje in de optocht met een muntstuk tussen haar borsten geklemd..) en Joke Brussee. Deze vrouwen hebben het gepresteerd om samen meer dan 100 leden aan te brengen.Daarnaast was er nog een opvallende ledenwerver. Dat is de studentenvereniging Minerva. Zij hebben aan hun eerstejaars gevraagd om lid te worden van onze vereniging.

Maar liefst 110 eerstejaars van Minerva hebben hier positief op gereageerd, hetgeen vertrouwen schenkt voor de toekomst. Ook heeft de huidige praeses van Minerva gisterenavond toegezegd dat hij het Leidse volkslied “Leiden, stad van mijn hart” op laat nemen in de officiële liederenbundel van Minerva. Het totale lidmaatschap van onze vereeniging is nu nog niet duidelijk, omdat ik nog niet de cijfers heb doorgekregen van de inschrijvingen via de website en de post. Ik mag toch aannemen dat het ons gelukt is om boven de 12.000 leden uit te komen.”

Leiden 3 Oktober 2006


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×