Filmmaatschappij zoekt band voor titelsong

Gezocht: band die de titelsong voor de nieuwe film De Wilde Bende 2 wil zingen. Op internet is donderdag via www.cu2music.nl een zoektocht gestart naar een band met een mannelijke zanger die in de film wil zingen. Het initiatief voor de zoektocht komt van het Leidse bedrijf CU2 en Buena Vista International. De bands en artiesten kunnen hun profiel en enkele liedjes op de internetpagina zetten. Bezoekers kunnen vervolgens hun favoriet kenbaar maken. Op 1 november wordt de winnaar bekend.

Chris de Waard van CU2 is blij met de samenwerking met Buena Vista International: “Voor beginnende artiesten is het lastig voet aan de grond te krijgen. Met CU2Music.nl bieden wij ze een breed platform om zich te presenteren. Deze kans om de leadtrack van een grote film te zingen, is daar natuurlijk een fantastische aanvulling op.”

De Wilde Bende 2 draait volgend jaar in de bioscoop, zo is de verwachting. De film is gebaseerd op de kinderboeken van Joachim Masannek over een hechte groep vrienden voor wie voetballen het belangrijkste in het leven is.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×