Opening Triple Win Project Leiden door wethouder Jonas

Vanmiddag opent wethouder Paul Jonas van Sociale Zaken om 17.00 uur Het Triple Win Project Leiden in het internetcafé HTIB aan het Eksterpad 4. De Triple Win Method wordt ondersteund door ESF-subsidies uit Brussel en heeft een aantal doelstellingen. Deze zijn het verhogen van het opleidingsniveau in sociaal kwetsbare wijken, het laten dalen van de werkloosheid en het bevorderen van de sociale cohesie. Dat moet door middel van een cluster van leerbedrijven en sociale activiteiten in de wijken.

Voor Leiden gaat het daarbij om de wijken Slaaghwijk, Boshuizen en Fortuinwijk, waar deze leerbedrijven de toegang tot opleidingen en de arbeidsmarkt voor de bewoners moet vergroten. Wethouder Jonas ondersteunt deze methode: “Het sluit prima aan bij het streven van burgemeester en wethouders van Leiden om alle Leidenaren te laten participeren in de samenleving”.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×