Els Jacobs presenteert haar bedrijf "De HuishoudCoach" op 31 oktober in de eerste voorronde van LEF.

Starterswedstrijd LEF: "Hoe schoon is jouw huis?"

Eind oktober gaat voor de elfde keer de starterswedstrijd voor bedrijven in de regio Rijnland LEF van start. Criteria waaraan de deelnemers moeten voldoen zijn o.a.: innovatie, concurrentiekracht, haalbaarheid en professionaliteit. Een van de drie geselecteerde kandidaten is Els Jacobs, die haar bedrijf “De HuishoudCoach” op 31 oktober in de eerste voorronde mag presenteren. Locatie: Holiday Inn Hotel Leiden.

Bij het horen van de naam Huishoudcoach verschijnt bij mij als eerste het beeld van de poetsende “Blokkerdames”, die we regelmatig op de televisie voorbij zien stoffen, een goede reden dus om Els Jacobs te interviewen, op zoek naar de innoverende elementen van haar onderneming. Els Jacobs: “Het idee om mensen, zowel mannen als vrouwen, te ondersteunen bij het ordenen van hun dichtgeslibde huishoudens is niet nieuw; de manier waarop ik deze dienstverlening gestalte geef echter wel. Naast de gebruikelijke opruimactie aan huis, waarbij ik mensen eenvoudige, doeltreffende technieken aanleer om hun huishouden en administratie onder controle te krijgen, bied ik klanten een half jaar lang gratis follow-up ondersteuning. Via wekelijkse e-mails, die bestaan uit gevarieerde opruimopdrachten en adviezen, leer ik mensen zo allerlei routines aan, die noodzakelijk zijn om de boel op orde te hóuden.”

“Daarnaast pas ik een transparante marktbenadering toe. In tegenstelling tot veel andere organizers, die hun receptuur angstvallig verborgen houden, zijn veel van mijn tips gratis verkrijgbaar via mijn website (www.dehuishoudcoach.nl). Mijn doel is tenslotte een opgeruimd huis en hoofd binnen ieders handbereik te brengen.”

Naast individuele coaching en workshops geeft Els Jacobs ook cursussen bij o.a. K&O in Leiden en binnenkort ook in Leiderdorp.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×