Leids dictee gaat niet door

Het Groot Bonte Koe Dictee dat jaarlijks op de eerste maandagavond van november wordt gehouden in café De Bonte Koe gaat niet door. Reden hiervoor is dat de opsteller van het dictee, Willem Schrama momenteel in onmin leeft met de uitbater van De Bonte Koe, Frans Bik. Dat meldt gezelligheidsscheidsrechter bij het dictee, Willem Schredder. Willem Schrama en Bob in ’t Hout tekenden altijd voor de opstelling van het pittige dictee. Het dictee zou dit jaar voor de vierde maal plaatsvinden en bij de eerdere edities deden toch altijd wel zo’n dertig deelnemers mee.

Het niveau van het dictee kon zich ruimschoots meten met dat van het Groot Nationaal Dictee in de Eerste Kamer. Willem Schrama moet er nog niet aan denken het dictee in een ander etablissement te laten plaatsvinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×