Leidse Rechtswinkel opent afdeling Vreemdelingenrecht

Maandag opent de Leidse Rechtswinkel de nieuwe afdeling Vreemdelingenrecht. Iedereen met juridische vragen over het vreemdelingenrecht kan vanaf dan terecht bij de Leidse Rechtswinkel. Op vrijwillige basis geven studenten tijdens de spreekuren gratis juridisch advies en ondersteuning. De dienstverlening bestaat voornamelijk uit informatie over en uitleg van de Nederlandse vreemdelingenwetgeving, hulp bij het invullen van formulieren en het opstellen van brieven en bezwaarschriften.

Cliënten kunnen elke maandagavond van 18.30 tot 20.30 terecht op het afspraken spreekuur op Ketelboetersteeg 10.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×