Beatles Verzamelaarsbeurs op zondag 29 oktober

Beatles fans kunnen op Zondag 29 Oktober tussen 11.00 uur en 16.00 uur hun hart ophalen in het Antonius Zalencentrum aan de Lange Mare in Leiden bij de Internationale Beatles Verzamelaars Beurs. Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland verwacht. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld, zelfs vanuit Japan en de USA naar Nederland. De toegang bedraagt 3 euro.

The Beatles zijn al meer dan 35 jaar “uit elkaar maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank”. De laatste paar jaar kwamen daar nog eens tientallen miljoenen Beatles “One” CD’s bij! Een CD waar er in Nederland ruim 200.000 van verkocht zijn. Beatles fans wachten ook met spanning op het eind November te verschijnen “Beatles Love” album waar een aantal niet eerder uitgebrachte Beatles nummers op staat.

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”. Ruim 35 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. Het verschijnen van het Beatles “Anthology” boek en de “Beatles 1” CD en de recente tournee van Paul McCartney hebben weer een revival van “Beatlemania” veroorzaakt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×