Geslaagd soepproject op Leidse Schooltuinen

De ongeveer vijfhonderd Leidse scholieren van groep 7 die momenteel tuinieren op een van de drie schooltuincomplexen Cronesteijn, Stevenshof en Leiden-Noord van de Vereniging Leidse Schooltuinen beleven deze weken hun laatste tuinlessen. Na de herfstvakantie is het tuinseizoen weer over en krijgen de leerlingen hun tuindiploma uitgereikt. Het laatste project na het helemaal schoonmaken van de tuintjes is het zogenaamde soepproject. Hierbij koken de leerlingen hun eigen soep van hun zelfverbouwde tuinproducten zoals ui, peterselie, selderij, pompoen, aardappel, prei, worteltjes, courgette en tomaat.

Natuurlijk smaakte het zelfgemaakte soepje de leerlingen uitstekend.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×