De nieuwe voorzitter van het bestuur, Marten Schreuder, startte de Open Asieldag met een dankwoord aan zijn voorganger Cees Goekoop.

Open Dag dierenasiel groot succes

De jaarlijkse Open Asieldag afgelopen zaterdag trok honderden belangstellenden naar dierenasiel Stevenshage en was daarmee een groot succes. De opbrengst van de dag bedroeg ruim 2.200 euro en is bestemd voor de opvang en verzorging van de asieldieren. Asielbeheerder Leen Gottschal: “Met de opbrengst van onder meer de rommelmarkt, lotenverkoop en allerlei andere activiteiten kunnen we weer veel dieren helpen.” Tijdens de Open Asieldag staan de asieldieren centraal. Dierenasiel Stevenshage ontfermt zich over dieren uit de Leidse regio en een deel van de Bollenstreek. Jong en oud greep afgelopen zaterdag de kans om een kijkje achter de schermen van het asiel te nemen en de honden, katten en knagers van dichtbij te bekijken. Verder was er een informatiemarkt, een gezellige rommelmarkt en kon men genieten van live-muziek tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje.

De Open Asieldag vormde tevens het officiële afscheid van Cees Goekoop als voorzitter van het asiel. Wegens familie-omstandigheden kon de oud-burgemeester van Leiden de voorzittershamer niet persoonlijk overhandigen aan zijn opvolger, bestuurslid Marten Schreuder. Cees Goekoop: “Streek-dierentehuis Stevenshage de komende jaren voor grote uitdagingen staat. Ik ben ervan overtuigd, dat Marten, samen met de rest van het bestuur, Leen Gottschal en de medewerkers deze uitdagingen met groot enthousiasme en toewijding zullen aangaan. Ik wens iedereen die bij het dierenasiel betrokken is, een goede en gezonde toekomst toe.” Als dank voor zijn inzet heeft het bestuur besloten Goekoop te benoemen tot ambassadeur van het dierenasiel.

Meer informatie over Streek-dierentehuis Stevenshage is hier te vinden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×