Diverse ongevallen

Zaterdag hebben er zich drie ongevallen in Leiden voorgedaan waarvan drie betrokkenen zijn overgebracht naar het LUMC. Zaterdagmiddag rond 15.00 uur reed een 32-jarige bromfietser uit Rijnsburg tegen een verkeerszuil op de Wassenaarseweg. Van hem is een bloedproef afgenomen vanwege mogelijk drankgebruik.

Rond 16.35 uur ontstond een kop-staartbotsing waarbij drie auto’s waren betrokken. Een 35-jarige automobilist uit Leiden remde af voor een overstekende voetganger. Een 34-jarige automobiliste uit Leiden kon niet meer op tijd tot stilstand komen evenals een daar weer achter rijdende auto bestuurd door een 22-jarige automobiliste uit Leiden. Deze laatste en de man werden met nekklachten overgebracht naar het LUMC.

Rond 16.50 uur botsten op het fietspad van de Rijnsburgerweg een snorfiets en fiets op elkaar. De 33-jarige snorfietser uit Leiden was de veroorzaker waarbij zowel hij als de betrokken fietser, een 74-jarige man uit Leiden, schaafplekken en kneuzingen opliepen. Bij de snorfietser werd drankgebruik vastgesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×