Burgemeester leest voor op kinderboerderij

Tijdens het laatste weekend van de Kinderboekenweek zal burgemeester Lenferink komende zondag van 11.30 uur tot 12.30 uur voorlezen op de Kinderboererij Merenwijk. Hij zal voorlezen uit kinderboeken waarin dieren de hoofdrol spelen. Er zullen die dag ook diverse andere activiteiten te beleven zijn op de kinderboerderij. In de kleur- en knutselhoek, gevestigd in de grote boerderijstal, kunnen kinderen kleuren, knippen, plakken en hun eigen kinderboerderijkijkdoos in elkaar zetten. Bovendien kunnen kinderen tussen 11.00 uur en 14.00 uur onder toezicht in de knuffelhoek in de hooibergstal konijnen en cavia’s op schoot aaien en in het leslokaal is een boekentafel ingericht met voorleesboeken en kijkboeken over de dieren van de boerderij.

Bezoekers kunnen natuurlijk ook zelf de wei en stallen in gaan en de dieren van dichtbij bekijken en aaien. Verspreid over het terrein en in de stallen zijn korte verhalen over deze dieren te lezen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×