Ontmoetingsavond Stedenband Leiden-Toruñ

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de stedenband van Leiden met de Poolse stad Toruñ, wordt er zaterdag 4 november een ontmoetingsavond georganiseerd. Er wordt een aantrekkelijk informatief programma geboden en er bestaat de mogelijkheid om vooraf voor 5 euro deel te nemen aan een typisch Poolse maaltijd. Aan het eind van de avond zullen er in ongedwongen sfeer plannen en ervaringen besproken worden met betrekking tot Polen en de uitwisseling tussen Leiden en Toruñ.

De avond vindt plaats in Kerkelijk Centrum De Regenboog aan de Watermolen 1 in de Merenwijk. De deur gaat om 18.00 uur open, de aanvang voor de Poolse maaltijd is om 19.00 uur. Het Informatief programma begint om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×