Lange file op A4 door kettingbotsing

Op de A4 van Den Haag richting Amsterdam is vanmorgen een lange file ontstaan nadat zes auto’s rond 6.25 uur op elkaar waren gebotst. Een 48-jarige automobilist uit Den Haag is hierbij gewond geraakt. Dit meldt het Korps landelijke politiediensten vanmorgen. Door de kettingbotsing tussen knooppunt Prins Clausplein en Zoeterwoude-Rijndijk waren twee rijstroken afgesloten en moesten automobilisten over de vluchtstrook rijden. Dit zorgde rond 7.45 uur voor een file van dertien kilometer.

In de richting Den Haag ontstond er een file van zeven kilometer, veroorzaakt door kijkers. Om acht uur werd de weg vrijgegeven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×