K & G ziet af van tien optredens met Frans Bauer in Ahoy

De Show- and Marchingband K & G ziet af van tien optredens met Frans Bauer in Ahoy, die alle zouden plaatsvinden in de periode tussen Sinterklaas en Kertsmis van dit jaar in het Rotterdamse Ahoy. Als reden geeft het bestuur van K & G op dat de bijdrage die K & G aan het geheel moest leveren als K & G-onwaardig wordt beschouwd. Bovendien ging het slechts om een optreden van twee minuten per avond als decorstuk en dat zou dan ook nog eens geplaybackt moeten worden. Niet in het eigen uniform, maar in een zeventiende-eeuws legeruniform. Een fikse aderlating voor de penningmeester van K & G is het wel want er zou een behoorlijk bedrag voor K & G aan te verdienen zijn geweest, nog afgezien van de enorme promotie voor de Leidse muziekvereniging. Met de repetities mee zou K & G in totaal dertien keer naar Rotterdam moeten afreizen. Er waren al opnames gemaakt bij K & G gemaakt voor het programma De Bauers. De optredens worden nu overgenomen door Thalita uit Vlaardingen en Excelsior uit Rotterdam. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×