Leiden autovrij of autoluw?

De Stadspartij Leiden Ontzet nodigt iedereen uit deel te nemen aan het tweede stadsdebat op zondag 15 oktober om 16.00 uur in de prachtig gerestaureerde foyer van de Trianon aan de Breestraat 31. Er wordt gediscussieerd over de vraag: Binnenstad Leiden autovrij of autoluw? Er wordt gedebatteerd aan de hand van drie stellingen. Stelling 1: Daar de meeste auto’s eigendom zijn van bewoners van de binnenstad is het autovrij maken van dit gebied een utopie. Stelling 2: Voorwaarde voor een autovrije binnenstad is het vooraf afmaken van de cityring en parkeergarages aan de uitvalswegen. Stelling 3: Het autovrij maken van de binnenstad is de doodsteek voor de economische functie van de stad en dus slecht voor de werkgelegenheid.

Sprekers zijn: Henny Keereweer, gemeenteraadslid PvdA, Abram Flippo, gemeenteraadslid CDA, Peter Labruyère stadsparkeerplan en ondernemer in de binnenstad en Jan Boer ondernemer in de binnenstad. De voorzitter van het stadsdebat is Bob in ’t Hout en de muziek wordt verzorgd door Kees Kulk.

Leiden verkeer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×