Politie houdt verdachten woninginbraak aan

De politie heeft donderdagmiddag twee mannen uit Amsterdam van 31 en 34 jaar aangehouden. Een bewoner van een woning aan de Zandstraat liep rond 14.00 uur in zijn woning tegen het tweetal aan. Zij gingen er onmiddellijk rennend vandoor. De bewoner belde 112, rende achter de twee mannen aan en hield de politie via detelefoon op de hoogte waar ze zich bevonden. Uiteindelijk ontstond er op de Marnixstraat contact tussen de bewoner, de politie en het vluchtende tweetal.

Uiteindelijk volgde de eerste arrestatie op de Maresingel en de tweede op een dak van een schuurtje aan de Louise de Colignystraat. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×