Gratis boek voor Leidse bibliotheekleden

Van vrijdag 20 oktober tot en met vrijdag 17 november loopt de campagne Nederland Leest. Iedereen wordt uitgedaagd in die periode met elkaar in discussie te gaan over het boek Dubbelspel van Frank Martinus Arion. De Openbare Bibliotheek Leiden & Leiderdorp geeft tijdens deze campagne haar trouwe leden het boek cadeau. Leden die 10 jaar of langer lid zijn kunnen tussen 20 oktober en 17 november hun cadeau ophalen in hun eigen bibliotheek.

Op zondag 22 oktober geeft de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat in Leiden het startsein voor de campagne “Nederland Leest!”. Arion, de auteur van Dubbelspel, komtom 16.00 uur een lezing geven. De schrijver studeerde en werkte aan het Instituut voor Neerlandistiek in Leiden en draagt de stad nog steeds een warm hart toe. Tijdens de pauze treedt Rapper Pharao op met zijn back-up MC Jizzy en DJKalie. Speciaal voor deze gelegenheid laat hij een track horen, waarbij hij zich voor het schrijven van de lyrics liet inspireren door Dubbelspel.Ook vindt de uitreiking plaats van het eerste exemplaar van Dubbelspel aan Paul Jonas, wethouder Sociale Zaken en Cultuur. Bibliotheeklezers krijgen hierover naar wij nu weten geen bericht thuis.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×