IJssculpturenfestival keert niet terug in Leiden

3

De organisatie van het IJssculpturenfestival strijkt dit jaar weer neer in de lichtstad Eindhoven en mijdt Leiden. Leiden was voor de organisatie zeker nog wel in beeld en vorig jaar is het hier ook goed bevallen, maar Leiden heeft te weinig moeite gedaan om het festival voor deze stad te behouden.

In Eindhoven waren de voorwaarden waaronder het IJssculpturenfestival kan plaatsvinden gewoon beter. Vorig jaar betrok de organisatie een grote tent naast de Groenoordhal en trok de tentoonstelling 282.000 bezoekers. Het thema was toen 400 jaar Rembrandt van Rijn

Delen

3 reacties

  1. Met dank aan de gemeente Leiden en (ongetwijfeld ook) de centrummanager  zijn we het ijsspectakel nu kwijt. Deze man moet samen met het college  van B&W ontslagen worden, als ze dit nu niet eens al kunnen behouden voor Leiden, hoe moet het dan met de rest van de evenementen in de stad en daar dan vet betaald voor worden…..

  2. ECHT heel jammer, het was fantastisch!!!!
    Door laksheid????? gaat het niet door???

  3. Arjan Stoffels op

    Volgens mij waren het juist de centrummanager en wethouder Geertsema die dit evenement in eerste instantie naar Leiden hebben gekregen. Ben toch benieuwd wat er dan mis is gegaan. De centrummanager zit er nog en is vol enthousiasme, de wethouder is vervangen…

    Jammer, want het was een prachtige tentoonstelling.

Over de auteur

Je bent nu offline