Leise universiteit scoort vier keer als beste

De Leidse opleidingen Engels, biomedische wetenschappen en bio-farmaceutische wetenschappen scoren het hoogste van alle Nederlandse universiteiten. Als je een van deze studies wilt volgen dan kun je dat het beste in Leiden doen.  Althans, zo ervaren studenten het. Dat blijkt uit een jaarlijks onderzoek van het tijdschrift Elsevier. Onder de Nederlandse hoogrleraren wordt de Leidse opleiding Godgeleerdheid als de beste van Nederland ervaren.

Leiden komnt er met vier vermedingen goed van af en wordt alleen overvleugeld door Maastricht die met vijf vermeldingen absolute koploper is onder studenten en hoogleraren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×