Programmaraad Rijnland Bollenstreek komt met advies

De Programmaraad Rijnland Bollenstreek maakt bekend dat het dagelijks bestuur van de raad een concept-tv-advies 2006 heeft opgesteld. Dit advies wordt op maandag 27 november 2006 besproken en vastgesteld tijdens een openbare vergadering van het algemeen bestuur van de programmaraad. Deze vergadering wordt gehouden in het Bestuurscentrum van de gemeente Teylingen, Raadhuisplein 1 in Voorhout. De aanvang is 20.00 uur.

In het concept-tv-advies 2006 stelt het dagelijks bestuur voor de volgende zenders op te nemen in het televisie-basispakket in de regio Rijnland Bollenstreek:de must carry-zenders: Nederland 1; Nederland 2; Nederland 3; TV West; de lokale omroep (Holland Centraal/NENS/VLOK/Omroep Rijnsburg/Unity); VRT Eén; VRT Ketnet/Canvas;de overige zenders ARD (Duitsland 1); ZDF (Duitsland 2); BBC 1; BBC 2; TV 5 Monde; EuroNews; Arte; RAI Uno óf TVE Internacional.

Het gehele concept-tv-advies is te vinden op de website van de Programmaraad Rijnland Bollenstreek: www.prrb.nl, onder het kopje ‘Advies’.Eventuele zienswijzen op het concept-tv-advies kunnen uitsluitend per e-mail, per fax of per post worden gestuurd naar het secretariaat van de Programmaraad Rijnland Bollenstreek. Om betrokken te kunnen worden bij de vergadering van 27 november dienen de zienswijzen uiterlijk 11 november in het bezit van de programmaraad te zijn.

De Programmaraad Rijnland Bollenstreek heeft als werkgebied de gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.De programmaraad is op grond van de Mediawet ingesteld door de raden van de gemeenten in het werkgebied, en heeft tot taak de kabelexploitanten Casema en Lijbrandt Telecom te adviseren over de samenstelling van het wettelijke basispakket van 15 televisie- en 25 radioprogramma’s.

Meer informatie over de programmaraad, de samenstelling, de bevoegdheden, de werkzaamheden, en de aan de kabelexploitanten afgegeven adviezen, vindt u op de website: www.prrb.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×