Live Raï-Special in Leiden

Op zaterdagavond 27 oktober vanaf 20.00 uur tot in de kleine uurtjes wordt in de Four Reasons aan de Lange Mare een Live Raï-Special georganiseerd met optredens van Groupe Orient uit Marseille en DJ Wadie uit Brussel. Groupe Orient is in Frankrijk en Duitsland inmiddels bekend, daar heeft deze band die Raï, Tunesische en Marokkaanse muziek speelt, al menig danszaal op z’n kop gezet. Leiden heeft nu de primeur met het eerste optreden van de band in Nederland. De vier artiesten van Marokkaanse en Algarijnse afkomst weten elk feest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. DJ Wadie is in België een begrip, hij zorgt tijdens de pauzes voor de muziek.

Kaarten voor deze bijzondere avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Koopjesparadijs op de Breestraat 47 en kosten 25 euro. De voorverkoop is van 15 t/m 26 oktober. Ook bestaat de mogelijkheid om via info@c-e-m.nl  kaarten te bestellen. Elke bezoeker van de Live Raï-Special ontvangt een gratis parkeerkaart van Stadsparkeerplan die geldig is voor het parkeerterrein GroeNoord, bezoekers die daar hun auto parkeren worden gratis vervoerd naar en van Four Reasons aan de Lange Mare 43.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×