Z & Z gaat afslankkuur Sonja Bakker vergoeden

Als eerste zorgverzekeraar in Nederland vergoedt Zorg en Zekerheid uit Leiden het afslankprogramma van Sonja Bakker. Het betreft het onlineafslankprogramma van de gewichtsconsulente die auteur is van de bestseller Bereik je ideale gewicht! Volgens Sonja is de samenwerking in twee opzichten een primeur: ‘Het is voor het eerst dat een zorgverzekeraar dit online-programma in het pakket opneemt en daarnaast zie ik het als een erkenning van mijn methode.’

Als eerste zorgverzekeraar in Nederland vergoedt Zorg en Zekerheid uitLeiden het afslankprogramma van Sonja Bakker. Het betreft het onlineafslankprogramma van de gewichtsconsulente die auteur is van de bestseller Bereik je ideale gewicht! Volgens Sonja is de samenwerking in twee opzichten een primeur: ‘Het is voor het eerst dat een zorgverzekeraar ditonline-programma in het pakket opneemt en daarnaast zie ik het als eenerkenning van mijn methode.’ Gewichtsconsulente Sonja Bakker uit het Noord-Hollandse Spierdijk begeleidt in haar eigen praktijk al ruim tien jaar mensen met overgewicht. In 2005 schreef zij de praktische dieetmethode Bereik je ideale gewicht! waarvan inmiddels ruim 450.000 exemplaren zijn verkocht. Het vervolg Bereík je ideale gewicht voor kinderen en tieners! kan eveneens rekenen op hogeverkoopcijfers. Door de samenwerking met Zorg en Zekerheid is volgens Sonja – die momenteel de laatste hand legt aan haar nieuwe boek – een belangrijke stap gezet in de erkenning van haar methode. ‘Een zorgverzekeraar gaat niet over een nachtijs. Pas als zij er volledig van overtuigd zijn dat een behandeling werkt,gaan ze over tot vergoeding.’In de aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid is een grote rolweggelegd voor preventie, bijvoorbeeld door het vergoeden van cursussen ophet gebied van overgewicht. Het afslankprogramma van Sonja Bakker is daar één van. Zo kan iedereen het programma volgen dat het beste bij hem of haar past. In het belang van al die mensen die nog steeds kampen met overgewichthoopt Sonja dat andere zorgverzekeraars dit voorbeeld zullen volgen. Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar met ongeveer 370.000verzekerden. Zorg en Zekerheid biedt diverse verzekeringen op het gebied vanzorg. Zoals de zorgverzekering en uitgebreid aanbod van aanvullende verzekeringen. In deze aanvullende verzekeringen is een belangrijke rol weggelegd voor preventie. Meer informatie over Zorg en Zekerheid vindt u op www.zorgenzekerheid.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×