Keur onthult Sprankelplek in Leiden Noord

Wethouder Keur onthult op dinsdag 17 oktober om 16.30 uur de Jantje Beton Sprankelplek in het Steneveltpark in Leiden Noord. Het is een kunstwerk en speelobject ineen, voor kinderen en volwassenen. Kinderen van groep 7 van de basisscholen De Singel, De Springplank en De Viersprong hebben meegedaan aan een kleurwedstrijd. De acht mooiste tekeningen zijn op de Sprankelplek aangebracht. Vijfentwintig plaatsen in Nederland krijgen een Sprankelplek aangeboden. Ze zijn een cadeau van Jantje Beton aan beschermvrouwe Koningin Beatrix voor haar 25-jarig regeringsjubileum. De Sprankelplekken komen op plaatsen waar veel kinderen en weinig speelplaatsen zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×