De gewraakte poster achter de stand van de PvdA bij de Hartebrugkerk

PvdA doet opmerkelijke verkiezingsbelofte???

Afgelopen zaterdag deed de Leidse PvdA een heel opmerkelijke verkiezingsbelofte. De hypotheekrente blijft twintig jaar vast. De stand van de Leidse afdeling van de PvdA stond ongelukkigerwijs vlak naast een mupi-reclamezuil in de buurt van de Hartebrugkerk met daarop een aanbod van een hypotheekaanbieder. Dat zou groot nieuws zijn, want de PvdA wil juist de hypotheekrente-aftrek ter discussie stellen. Alleen de oplettende voorbijganger zag dat het om een reclame-affiche ging en niet om een verkiezingsbelofte. 

Laat dat nou net iemand van CDA-huize zijn. Hans Janssens van het CDA maakte Sleutelstad.nl hierop attent.

Leiden pvda


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×