Informatieavonden over borderline

Op donderdagavond 26 oktober 2006 is er een gespreksavond over het omgaan met een familielid met borderline. Tijdens deze avond zal in kleine groepjes gepraat worden over dit thema. Zo mogelijk worden de groepen gesplitst in partners, ouders en andere direct betrokkenen. Bij elk groepje is een gespreksleider aanwezig. De laatste informatieavond over borderlineproblematiek van dit jaar is op 30 november. Tijdens deze avond zal er informatie gegeven worden over Schema Focused Therapy, een behandelmethode waar goede resultaten mee behaald worden.

De avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De avonden worden gehouden in het receptiegebouw aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. De kosten zijn ?2,50 per avond, inclusief koffie en thee. Voor deelnamekunt u zich opgeven bij Maya Haque, via de e-mail: m.haque@ggzleiden.nl  of telefonisch op nummer 071 – 890 8169. U dient zich vooraf op te geven aangezien de zaalruimte beperkt is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×