Kreeftenfestival overtreft alle verwachtingen

Van 11 tot 29 september organiseerde het Holiday Inn hotel in Leiden voor de derde keer het kreeftenfestival. Nadat in 2005 reeds van een succes gesproken kon worden, nam het gastenaantal dit jaar met nog eens 25% toe. De kreeften werden 3 maal per week vers overgevlogen uit Canada. Op de topdag, vrijdag 22 september, genoten maar liefst 312 gasten van dekreeftensoep, voorgerecht en een uitgebreid kreeftenbuffet. De laatste week konden er vanwege de drukte helemaal geen reserveringen meer wordenaangenomen.

Dat het festival volgend jaar weer wordt georganiseerd, staat intussen vast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×