Manon Thomas komt naar Leiden voor Roparun

Manon Thomas is teamcaptain van een webloggersteam dat deelneemt aan Roparun 2007. Doel van het team is een recordbedrag in te zamelen en over te dragen aan Roparun stichting ten bate van palliatieve zorg voor kankerpatienten. Roparun is de grootste monsterestafette sponsorloop ter wereld. Er doen rond de 200 teams, bestaande uit ongeveer 20 personen, aan mee. Er wordt in het pinksterweekend 26 – 28 mei van Parijs naar Rotterdam gelopen. Aandacht door media wordt pas besteed aan het einde van de rit en het ingezameld bedrag.

Jammer, omdat duizenden mensen zich voorbereiden en alle mogelijkheden uit de kast halen om een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Manon Thomas en Rudy Veenstra zetten zich volledig in door als teamcaptain op te treden van Team.Punt.nl en de teamleden te motiveren, enthousiasmeren en stimuleren. Wilt u Manon Thomas met haar team ontmoeten? Zondag 22 oktober hebben zij 14.00 uur een teambijeenkomst op het complex van Leiden Road Runners Club. U bent welkom vanaf 13.00 uur

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×