Pechtold geeft aftrap campagne D66 in Leiden

Woensdagavond heeft de lijstrekker van D66 Alexander Pechtold de aftrap gegeven voor de campagnestart van D66. Voor een enthousiast publiek in het café de Oude Harmonie in Leiden gaf hij zijn eigenzinnige speech over integratie en duurzaamheid. In ‘Nederland zit op slot’ hekelt Pechtold het feit dat Nederland op slot zit voor Nederlanders van allochtone afkomst mmar ook voor starters die de grootste moeite hebben om een betaalbare woning te vinden.

Volgens D66 moet een integratiepolitiek niet louter gebaseerd zijn op het wij-zij denken en vergeten we vaak dat het overgrote meerderheid van de moslims in Nederland Nederlander is. In zijn speech benadrukt Alexander Pechtold het belang van de verruimde toelating van hooggeschoolde migranten en stelt de lijsttrekker van D66 voor om de IND verblijfsvergunningen af te laten geven, wanneer een werkgever die een migrant drie jaar in dienst heeft, daarom verzoekt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×