Mevrouw Van Loon wordt 100 jaar

Burgemeester Lenferink feliciteert vandaag mevrouw Van Loon met haar 100-ste verjaardag. Hij verblijdt haar met een boeket bloemen, een flesje wijn en een mooi boek. Mevrouw Catharina Johanna Maria (Toos) van Loon is geboren op 20 oktober 1906 in Oosterhout. Zij werd als tweede geboren in een gezin met 10 kinderen. Het gezin bestond uit 3 jongens en 7 meisjes; waarvan nu nog 1 broer en 5 van haar zusters in leven zijn.

Mevrouw Van Loon heeft meer dan 40 jaar bij Jamin in Leiden gewerkt. Zij was daar bedrijfsleider. Verder heeft zij voor haar ouders gezorgd toen die oud waren en ze zorgt nu nog voor haar zus. Hobby’s heeft ze nog genoeg: koken, lezen, naar de stad gaan. Haar gezondheid is goed. Mevrouw woont nog zelfstandig aan de Burggravenlaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×