Wethouder Paul Jonas ontvangt eerste exemplaar Dubbelspel

Op zondag 22 oktober ontvangt wethouder Paul Jonas (Sociale Zaken en Cultuur) uit handen van de schrijver Frank Martinus Arion het eerste exemplaar van zijn boek Dubbelspel. Dit gebeurt om 16.00 uur in de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat 4. De overhandiging van het eerste exemplaar van het boek Dubbelspel is het startsein in Leiden voor de campagne Nederland Leest!

Na de overhandiging van het eerste exemplaar van zijn boek aan de wethouder, houdt Arion een lezing. In de pauze treedt Rapper Pharao op. Speciaal voor deze gelegenheid laat hij een track horen, waarbij hij zich voor het schrijven van de lyrics liet inspireren door Dubbelspel.

Tussen 20 oktober en 17 november wordt een speciale editie van het boek van Frank Arion in een grote oplage gratis uitgedeeld aan leden van de openbare bibliotheken. In Leiden krijgen trouwe leden die al meer dan 10 jaar lid zijn een exemplaar van Dubbelspel. Het is de bedoeling dat de lezers met elkaar in discussie gaan over het boek.

Wethouder Jonas vindt de campagne een goed initiatief: “Lezen is niet alleen leuk om te doen, het verrijkt je leven. Je kunt even helemaal ontsnappen aan je dagelijkse beslommeringen en kennismaken met andere werelden. Door zoals bij deze campagne met anderen over je leeservaring te praten, kun je ook weer eens op een andere manier met mensen in contact komen.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×