Alexander Pechtold en Rudy Andeweg in Leidse Hoed

De Leidse Hoed‘, het podium voor inspiratie en meningsvorming waarin kerken en Humanistisch Verbond samenwerken, organiseert op 1 november weer een discussiebijeenkomst in de Tuinzaal van de Hooglandse kerk (ingang Hooglandsekerkgracht, hoek Moriaansteeg). Onder leiding van emeritus hoogleraar theologie en oud-rector magnificus van de Universiteit Leiden, Lammert Leertouwer, praten Alexander Pechtold, lijsttrekker van D66, en Rudy Andeweg, hoogleraar empirische en Nederlandse politicologie aan de Universiteit Leiden, met elkaar en met het publiek over de politiek in 2030.

De avond begint om 20.00 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage ‘in de hoed’ is welkom op de avond zelf of via girorekening 9310918 t.n.v. De Leidse Hoed, Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×