Bazaar bij Manege Moedig Voorwaarts

Aanstaande zondag vindt van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse bazaar plaats bij Manege ‘Moedig Voorwaarts’ aan de Wassenaarseweg 525 in Leiden. Op deze dag worden er vele tweedehands goederen verkocht, zoals speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, boeken en antiek. Ook draait de hele dag het Rad van Avontuur, waarbij iedereen kans maakt op mooie prijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het paardrijden voor gehandicapten.

In manege ‘Moedig Voorwaarts’ worden het hele jaar paardrijlessen gegeven voor zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapten. Het paardrijden wordt niet gesubsidieerd en aangezien de mindervalide ruiters voor een gereduceerd tarief mogen paardrijden, moet er altijd financiële steun van buiten komen. De bazaar is een van de initiatieven van de manege om met de opbrengst hiervan het paardrijden mogelijk te maken.

Iedereen die het paardrijden wil steunen en op de bazaar op zoek wil naar leuke bruikbare spullen is van harte welkom op zondag 29 oktober in de manege. De toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×