Ouders en kinderden beoordelen het Leidse Diaconessenhuis als bijzonder kindvriendelijk. (foto PR) 

Diaconessenhuis bijzonder kindvriendelijk bevonden

Amandelen knippen bij kinderen, jaarlijks gebeurt dit ongeveer 35.000 keer. De consumentengids heeft, in samenwerking met de Vereniging Kind en Ziekenhuis een onderzoek gedaan naar het meest vriendelijke ziekenhuis voor kinderen en hun ouders. Het Diaconessenhuis scoort goed en staat in de top 3 van Nederland. Slechts twee ziekenhuizen hebben een hogere score.

Inez Coene, keel-, neus- en oorarts is blij met deze uitkomst: “Het is natuurlijk niet alleen de verdienste van de KNO-artsen. Onze anesthesiologen werken volgens een nieuw pijnprotocol en alle kinderen worden door een vast team van speciale kinderverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers begeleid. Daarnaast hechten we aan goede patiëntenvoorlichting, met als gevolg dit mooie resultaat.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×